چگونه هزینه های ساخت سوله را کنترل کنیم ؟
هر کار آفرین و صنعت کار در ابتدا برای راه اندازی کارگاه خود به یک سازه و ساختمان نیاز دارد. برای همین به دنبال ساخت سوله خواهد بود. در نتیجه هزینه ساخت سوله برای کارآفرینان از اهمیت بالایی برخوردار است.
چون که سوله ها برای کارگاههای تولیدی هم از لحاظ فضا و شکل هندسی و هم از لحاظ هزینه و صرفه اقتصادی بهتر از سایر سازه ها هستند و هزینه ساخت سوله برای ما بسیار مهم و حیاتی خواهد بود.
” alt=”سوله” />
سوله:
سوله سازه ای فلزی است با سقف شیب دار یا قوسی که معمولا برای کارگاه های صنعتی – تعمیر گاه ها – مرغداری ها – دام داری ها – سرد خانه ها – سالن ورزشی و … استفاده می شود.
تمام سوله های تیر ورقی بر اساس محاسبات دقیق مهندسی و نقشههای آماده شده بر اساس فایل های بار گذاری و دفتر چه محاسبات تهیه شده ساخته می شوند.
ساخت سوله
برای ساخت سوله و تعیین هزینه ساخت سوله به صورت اولیه باید ابتدا ابعاد سوله مورد نظر را تعیین کنیم. منظور از ابعاد برای ساخت سوله * دهانه و طول و ارتفاع * سوله می باشد که شکل کلی سوله شما را مشخص می کند.
” alt=”ساخت سوله” />
منظور از دهانه سوله همان قسمت عرض سوله می باشد که معمولا ورودی سوله هم از این قسمت می باشد . انتخاب درست دهانه سوله در بحث ساخت سوله بسیار مهم است زیرا ورودی سوله از دهانه است و اندازه ورودی سوله بسته به کاربری سوله بسیار مهم است و باید به اندازه ای باشد که بتوان به راحتی رفت و آمد کرد.
هم چنین به لحاظ هزینه ساخت سوله نیز فاکتور بسیار مهمی می باشد . چرا که با بزرگ تر شدن دهانه سوله وزن سوله افزایش پیدا می کند و در نتیجه با بالا تر رفتن وزن هزینه ساخت سوله نیز افزایش می یابد .
” alt=”هزینه ساخت سوله” />
طول سوله یا همان عمق بر اساس ابعاد زمین و فضای مورد نیاز برای احداث پروژه مورد نظر انتخاب می شود . معمولا فاصله قاب ها در طول سوله به صورت 6 متری در نظر گرفته می شود زیرا که از مقاطعی که در کلاف کشی در طول سوله از آن ها استفاده می کنیم با طول 6 متر بهینه ترین و مناسب ترین حالت را دارند .
ارتفاع سوله نیز بحث بسیار مهمی در ساخت سوله می باشد . معمولا برای فضا های کارگاهی ارتفاع 6 متر را برای ساخت سوله در نظر می گیرند . البته ارتفاع سوله کاملا بستگی به کاربری آن سوله دارد و می تواند بسته به کاربرد متفاوت باشد .
معمولا در سرد خانه ها و کار گاه هایی که از جرثقیل سقفی استفاده می کنند ارتفاع سوله را بیشتر در نظر می گیرند ( در سرد خانه ها ارتفاع مفید را 9 متر و در کارگاه های صنعتی دارای جرثقیل سقفی ارتاع را 8 تا 10 متر در نظر می گیرند )
هم چنین در مورد مرغ داری ها و دام داری ها این موضوع کاملا بر عکس می باشد . ارتفاع مورد نیاز برای مرغداری ها و دام داری ها 3.5 تا 4 متر می باشد .
بحث ارتفاع سوله تاثیر مستقیم در هزینه ساخت سوله دارد . چرا که وقتی ارتفاع سوله بالا می رود در نتیجه وزن سوله بر متر مربع نیز افزایش می یابد و همین امر باعث می شود که هزینه ساخت سوله نیز افزایش یابد .
” alt=”سوله ها” />
گروه فولاد کاران ایمن ساز با دارا بودن بهترین و به روز ترین امکانات ساخت و تیم طراحی حرفه ای آماده پذیرش و ساخت سفارش کار فرمایان محترم با بهترین کیفیت و قیمت مناسب می باشد .
برای اطلاع از هزینه ساخت سوله و شرایط ساخت سوله و اسکلت فلزی و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.
شماره های تماس:
09143542404
09333475382
ما را در اینستاگرام دنبال کنید : @fuladsaz
ممنون از اطلاعاتتون درباره ساخت سوله
خواهش میکنم
امید وارم مفید بوده باشه
خیلی اطلاعات کاملی بود .ممنون
خواهش می کنم
Thank you!!1
Thank you!!1
[…] در مورد اطلاع از هزینه های ساخت سوله و موارد تاثیر گذار در آن به لینک مقابل مراجعه کنید : هزینه ساخت سوله […]