ساخت سوله استاندارد با بهترین کیفیت در ایمن ساز سوله

ساخت سوله استاندارد با بهترین کیفیت در ایمن ساز سوله

اگر به دنبال معیارهای مناسب جهت ساخت سوله استاندارد هستید این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. برای ساخت سوله استاندارد در ابتدا باید نوع کاربری را مشخص کنید. در مرحله بعدی نیاز است تا از طراحان با تجربه برای طراحی سوله استفاده کنید تا بهینه‌ترین مدل سوله را برای شما طراحی کنند. از نکات مهم و اصولی در ساخت سوله استاندارد، شناسایی مشخصات فنی سوله است که شرکت ایمن ساز سوله از مفاد و جزئیات این مورد آگاهی کافی دارند.  با بررسی همه عوامل تاثیرگذار در ساخت سوله، مناسب‌ترین و بهترین سوله را به مشتریان عزیز تحویل می‌دهند.

منظور از ساخت سوله استاندارد چیست؟

سوله استاندارد به سازه‌ای گفته می‌شود که در مراحل ساخت آن تمامی استانداردهای عمرانی و اصول ساخت و ساز رعایت شده است. هر سوله استاندارد طراحی و ساخت مخصوص به خود را دارد که با توجه به نوع کاربری سوله تعیین شده است.

امروزه هزینه ساخت سوله در کشور کمی افزایش یافته است. با این اوصاف تصور کنید سوله‌ای غیر مطابق با استانداردهای تعیین شده نظام مهندسی ساخته شود. به مرور سازه مستهلک شده و با قرارگیری در آب و هوای جوی نامناسب دچار آسیب فنی خواهد شد. در این مرحله برای رفع مشکلات ساختاری سوله باید هزینه زیادی را متحمل شد. به همین دلیل بهتر است از ابتدا ساخت سوله استاندارد را به تیم مجرب و شرکت حرفه‌ای بسپارید تا طراحی و ساخت سوله را بدون هیچ گونه مشکلی برای شما انجام دهند. در این مورد کارخانه صنعتی ایمن ساز سوله قادر است بهترین سوله استاندارد را برای شما عزیزان طراحی و اجرا کند.

مجموعه ایمن سازسوله با کادری مجرب و مشاوران متخصص آماده ساخت سوله استاندارد برای شما کارفرمایان عزیز می‌باشد. جهت استعلام قیمت ساخت سوله با کاربری مختلف به لینک مقابل مراجعه فرمایید: ساخت سوله استاندارد با قیمت مناسب

برای مشاوره جهت ساخت سوله با ما در تماس باشید:

09143542404

09145395330

09188086225

09333475382

ساخت سوله استاندارد

شرایط ساخت سوله استاندارد، مطابق با سازمان نظام مهندسی

زیرسازی و فونداسیون سوله باید بر اساس وزن نهایی سوله طراحی و اجرا شود.

  • از فولاد تایید شده توسط مراجع نظارتی و مهندسی برای اسکلت فلزی سوله استفاده شود.
  • دفترچه محاسبات نهایی سوله باید مطابق با سازه نهایی و مورد تایید باشد.
  • مهندس محاسب سوله باید تمامی برگه‌های بازرسی و گواهی کنترل کیفیت را تایید و امضا کند.

اگر سوله شما بر اساس شرایط جوی منطقه و مطابق با استانداردها ساخته شود، قادر است در مقابل نیروهای وارده مقاوم باشد. همچنین طول عمر سوله استاندارد نیز افزایش می‌یابد. البته عوامل دیگری نیز مانند کاربری، قیمت، سرعت ساخت، ابعاد دهانه و… در ساخت سوله استاندارد موثر هستند.

اطلاعات اولیه ساخت سوله استاندارد با کاربری‌های متفاوت

از نظر سازمان نظام مهندسی سوله استاندارد سازه‌ای است که زیرسازی و فونداسیون متناسب وزن نهایی داشته باشد، دفترچه محاسبات مورد قبول مراجع نظارتی و همچنین کیفیت تایید شده فولاد بکار رفته در سازه را داشته باشد. بعد از این که هدف از ساخت سوله استاندارد مشخص شد، برخی اصول را باید در طراحی سوله در نظر گرفت که هم باعث قیمت مقرون به صرفه سوله شده و هم در طراحی بهینه سوله تاثیرگذار است. یک سوله استاندارد باید ویژگی‌های زیر را دارا باشد:

  • از روش طراحی و ابزارآلات به روز در فرآیند ساخت سوله استفاده شود.
  • استحکام و مقاومت سازه زیاد باشد.
  • قیمت نهایی سوله مقرون به صرفه باشد.
  • ظاهر سوله دارای ظرافت و زیبایی باشد.
  • سوله به موقع تحویل مشتری داده شود.
  • استراکچر فلزی دارای وزن متناسبی باشد.

مشخصات فنی سوله استاندارد

مشخصات فنی در ساخت سوله استاندارد شامل ابعاد سوله، دفترچه محاسبات استاندارد، مصالح بکار رفته در ساخت سوله و اجزای سازه است. هر یک از این موارد در ادامه به تفکیک شرح داده شده‌اند.

ابعاد سوله استاندارد

قبل از ساخت سوله استاندارد باید ابعاد سوله مورد تایید سازمان مقررات ملی ساختمان باشد. از عوامل تعیین کننده در یک سوله استاندارد، ابعاد دهانه، ارتفاع، طول، عرض و شیب آن است. این عوامل بطور مستقیم با قیمت نهایی سوله ارتباط دارند. طول استاندارد یک سوله حدودا 90 متر بوده و فاصله قانونی و مناسب بین تیر و ستون‌های داخل سوله از 6 متر تا 9 متر متغیر است. عرض دهانه سوله استاندارد نیز بین 20 تا 30 متر می‌تواند باشد. هر چه طول دهانه سوله بیشتر باشد، مصرف آهن نیز بیشتر خواهد بود.

ارتفاع سوله نیز بر اساس نوع کاربری سوله، تجهیزات و ماشین آلات، جرثقیل سوله تعیین می‌شود. ابعاد ورق‌های برش خورده نیز در ارتفاع سوله نقش دارند. برای مثال ورق‌ها معمولا 6 متر طول دارند که این نوع تقسیم‌بندی سبب می‌شود ارتفاع سازه بالای 3 متر باشد. در تعیین شیب سوله‌های استاندارد، ارتفاع سوله نیز تاثیر دارد. با تغییر عرض و شیب سقف سوله، ارتفاع تاج سوله نیز تغییر می‌کند. شیب سوله حدودا بین 10 تا 30 درصد است که با توجه عرض یا دهانه سوله تعیین می‌شود.

دفترچه محاسبات سوله استاندارد

در ساخت سوله استاندارد دفترچه محاسباتی ارائه می‌شود که در آن همه مشخصات فنی سوله مانند ابعاد، نوع مصالح و همچنین روش ساخت سوله با تمامی جزئیات نوشته شده است. استفاده از مصالح و ورق‌های با کیفیت در ساخت سوله اهمیت زیادی داشته و تاثیر مهمی در برآورد هزینه‌ها و استحکام سازه نهایی دارد.

مصالح استاندارد در ساخت سوله

در هنگام ساخت سوله استاندارد باید از مصالح و مواد با کیفیت استفاده شود. اگر از ورق‌های ضایعات در ساخت سوله استفاده شود سوله دست دوم تلقی می‌شود و مشکلات خود را به دنبال دارد. شرکت صنعتی ایمن ساز سوله از بهترین ورق‌های فولاد مبارکه اصفهان برای ساخت سوله شما عزیزان استفاده می‌کند که هم آلیاژ خوبی دارد و هم ضخامت ورق‌ها استاندارد است. در انتخاب متریال ساخت فونداسیون، پوشش سقف، پیچ و مهره، ساندویچ پانل و دیوارها نیز باید کیفیت را در اولویت اول قرار داد.

اجزای سوله استاندارد

در ساخت سوله استاندارد اجزای سوله نیز باید اصولی طراحی شوند. این اجزا شامل وال پست، قاب اصلی، مهاربندی سقف، استرات، سگراد، سینه بند، پرلین و گیرت می‌باشد.

حریم آزاد آتش نشانی دور سوله استاندارد

از جمله مواردی که در طراحی و ساخت سوله استاندارد باید در نظر گرفته شود، ایمنی سوله است. هر سوله باید محوطه‌ای با عنوان حریم آزاد داشته باشد که مخصوص عبور ماشین آتش نشانی است. در صورتی که کاربری سوله شما انبار، سوله بهداشتی، کارگاهی و یا تولیدی است، حتما فضایی را برای تجهیزات آتش نشانی در نظر بگیرد. عرض حریم آتش نشانی بر اساس کاربری سوله تعیین می‌شود که در شهرک‌های صنعتی معمولا از 3 تا 6 متر مناسب است. در برخی موارد این عدد به 10 متر نیز افزایش می‌یابد.

هزینه ساخت سوله استاندارد

اگر در ساخت سوله استاندارد از روش‌های بهینه و به روز در طراحی استفاده کردید، هزینه‌های جانبی شما به صورت چشمگیری کاهش می‌یابد. از طرفی با رعایت این اصول طول عمر سوله نیز زیاد شده و دیگر لازم نیست نگران هزینه تعمیر و نگهداری باشید. عوامل زیادی در ساخت سوله استاندارد و بهینه موثر هستند. کیفیت سوله ارتباط مستقیمی با استاندارد بودن سوله دارد.

گروه صنعتی ایمن ساز سوله به شما تعهد می‌دهد که سوله مد نظر شما را با استاندارد کامل و مطابق با قوانین و الزامات فنی و مهندسی، همچنین با بهترین قیمت به شما ارائه می‌دهد. در ادامه با فاکتورهای مهم در تعیین قیمت سوله آشنا می‌شوید. برای استعلام قیمت و مطالعه بیشتر درباره قیمت سوله‌های استاندارد حتما به مقاله ” قیمت سوله در ایران با توضیح کامل هزینه های ساخت” مراجعه کنید.

وزن سوله: هر چه وزن سوله سنگین باشد، قیمت نهایی سوله نیز بیشتر می‌شود.

کاربری سوله: قیمت نهایی ساخت سوله استاندارد بر اساس کاربری سوله متغیر است.

ابعاد دهانه سوله: ابعاد ورودی سوله در قیمت نهایی سوله موثر است.

دارا بودن جرثقیل: اگر در سوله جرثقیل نیاز باشد، ارزش و قیمت نهایی سوله بیشتر خواهد شد.

محل احداث سوله: محل ساخت سوله در استحکام سازی موثر است که سبب متغیر بودن قیمت سازه خواهد شد.

متریال استفاده شده در ساخت سوله: هر چه کیفیت مصالح مصرفی در سوله بهتر باشد، قیمت نهایی سوله نیز بیشتر می‌شود.

تجهیزات سوله سازی: استفاده از تجهیزاتی مانند برق، تهویه، سیستم گرمایشی و سرمایشی و همچنین وجود سیستم روشنایی در قیمت سوله تاثیرگذارند.

سوله سازی

تعیین ابعاد سوله‌های استاندارد

قبل از ساخت سوله‌های استاندارد لازم است ابعاد مناسب را بر اساس کاربری مد نظر و مطابق با استانداردهای سازمان مقررات ملی ساختمان تعیین کنید. ابعاد سوله جزو عوامل بسیار مهم در طراحی است که با قیمت سوله ارتباط مستقیم دارد.

طول سوله استاندارد

طول سوله‌ها بر اساس کاربری سوله تعیین می‌شوند. ولی طول استاندارد در سوله حدود 90 متر است. جالب است بدانید که سول سوله با تغییرات دمایی سوله ارتباط دارد. به طوری که هر چقدر طول سوله بیشتر شود، تغییرات دمایی ایجاد شده تاثیر بیشتری در استحکام سازه خواهد داشت.

عرض سوله استاندارد

در ساخت سوله استاندارد، عرض سوله می‌تواند بین 20 تا 35 متر متغیر باشد. طول دهانه سوله نیز در میزان آهن استفاده شده در سوله موثر است. برای مثال اگر سوله عرض دهانه‌ای برابر با 15 متر داشته باشد آهن کمتری نسبت به یک سوله با دهانه 20 متر خواهد داشت که در نهایت وزن سوله نیز کاهش می‌یابد.

ارتفاع سوله استاندارد 

ارتفاع سوله استاندارد مطابق با نوع کاربری سوله، ماشین آلات و جرثقیل تعیین می‌شود. از طرفی ارتفاع سوله‌ها با توجه به نیاز و ابعاد برش ورق محاسبه می‌شود. ورق‌ها معمولا به طول 6 متر برش داده می‌شود و با این حساب ارتفاع سوله‌های استاندارد معمولا بیشتر از 3 متر خواهد شد.

ارتفاع تاج سوله را نیز باید بر اساس ابعاد عرض و شیب سقف تعیین کنید. به همان میزان که عرض و شیب سقف سوله کاهش یا افزایش یابد، ارتفاع تاج سوله نسبت به ستون نیز عوض می‌شود.

شیب سوله استاندارد

در ساخت سوله استاندارد معمولا شیب از 10 تا 30 درصد متغیر است. اگر عرض دهانه سوله کوچک باشد، شیب را می‌توان 20% در نظر گرفت. ولی اگر عرض دهانه سوله بیشتر شود شیب باید 15% باشد. اگر عرض دهانه سوله بیشتر از 40 متر باشد، شیب تا 10% کاهش می‌یابد. در صورتی که سوله در یک منطقه با بارش برف زیاد ساخته شود، باید شیب سوله بالای 15% باشد. یکی از نکات جالب در تعیین شیب سوله این است که همیشه افزایش دادن شیب سقف اثرات مثبتی ندارد. در برخی موارد افزایش شیب باعث افزایش بار باد شده و نتیجه معکوسی دارد.

ایمن ساز سوله

کلام آخر

در صورتی که قصد ساخت سوله استاندارد را دارید و به دنبال کارخانه‌ای معتبر با مجرب‌ترین طراح‌های سوله هستید، بهترین انتخاب برای شما کارخانه صنعتی ایمن ساز سوله است. تیم حرفه‌ای ایمن ساز سوله با بررسی هر یک از عوامل ذکر شده در مقاله فوق، می‌تواند سوله‌ای با کیفیت بالا، وزن مناسب و بهترین قیمت را در اختیار شما عزیزان قرار دهد. در ساخت سوله شما عزیزان ابتدا تمامی موارد فوق با دقت زیاد بررسی شده و بهینه‌ترین سوله برای شما ساخته خواهد شد که هم قیمت مناسب و هم وزن استاندارد داشته باشد. برای استعلام ساخت سوله استاندارد می‌توانید به مقاله مورد نظر مراجعه کرده و آن را مطالعه کنید.

به منظور مطالعه بیشتر و شناخت گسترده سوله سازی می‌توانید به مقاله “سوله سازی ایمن ساز سوله بهترین سوله سازی کشور” مراجعه کنید. همچنین برای مشاوره رایگان و بهره‌گیری از نظرات مهندسین و طراحان باتجربه در زمینه سوله‌سازی می‌توانید به وبسایت https://imensazsouleh.ir/ مراجعه کنید.

برای مشاوره رایگان جهت ساخت سوله با قیمت مناسب با مشاوران مجموعه ما در تماس باشید. اینستاگرام ایمن ساز سوله

09188086225

09333475382

09143542404

09145395330

 

Comments (4)

  1. علی پنداری
    مرداد 26, 1403 \ب.ظ\31 12:27 ب.ظ

    مطالب بسیار عالی و اموزنده

    • جلیل اسمعیلی
      مرداد 29, 1403 \ب.ظ\31 7:42 ب.ظ

      بسیار مطالب خوب و آموزنده ای بود سپاس از تیم دقیق و مهندسی شما

  2. Bita
    مرداد 26, 1403 \ب.ظ\31 3:52 ب.ظ

    ممنون از شما عالی بود👌

  3. جلیل اسمعیلی
    مرداد 29, 1403 \ب.ظ\31 7:42 ب.ظ

    بسیار عالی

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.